Dans Sportiv Copii

copii

Dans sportiv pentru copii
Alege un sport elegant pentru copilul tau!

Dansul este in primul rand o “scoala” complexa, in care copilul invata sa-si controleze impulsurile prin armonie si cadenta. Dansul pentru copii este important nu doar pentru aspectul miscarii necesare cresterii si sanatatii , ci mai ales ca antrenament neuro-psihologic. Pentru ei dezvoltarea psihomotrica trebuie sa mearga in paralel cu dezvoltarea fizica. Dansul, care imbina jocul cu seriozitatea, care dezinhiba energiile si le canalizeaza spre scopuri bine stabilite este unul dintre modurile in care se poate obtine acest lucru.
Alegeti cu incredere dansul pentru copilul Dumneavoastra si o sa va bucurati de un copil zambitor, echilibrat emotional, social, cu incredere de sine si cu o tinuta frumoasa.

Magic Dance Club pune la dispozitia dvs. cei mai buni instructori, care ii vor ajuta pe copii sa simta placerea Dansului Sportiv (samba, cha cha cha, rumba, paso doble, jive, vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step), dar si a altor dansuri sub forma de jocuri si voie buna.

Copiii vor avea posibilitatea de a invata lucruri utile pentru ei si, in acelasi timp, de a se dezvolta intr-un mod sanatos si armonios. Dincolo de caracterul didactic al cursurilor, instructorii nostri vor avea grija sa transforme orele de dans intr-o bucurie pentru cei mici si intr-un mod placut de a-si petrece timpul liber.

Dansul poate fi privit ca o activitate foarte potrivita de loisir, dar, pentru cei mai talentati dintre copii, se poate transforma intr-un sport de performanta, care le va aduce numeroase satisfactii, pe parcursul timpului.

Magic Dance este un club cu performante remarcabile in dansul sportiv, elevii nostri obtinand rezultate deosebite la competitiile de profil. Printre numeroase locuri intai si clasari pe podium, ne mandrim inclusiv cu titlul de viceampioni nationali, performanta obtinuta in anul 2011, prin perechea formata din Ionescu Tudor si Stan Mara, in varsta de doar 9, respectiv 8 ani.

 

  • Clasele si programul grupelor de copii – INCEPATORI

Luni si Miercuri 18.00-19.00 – Simona
Marti si Joi 17.00-18.00 – Daniel
Marti si Joi 18.00-19.00 – Daniel
Marti si Joi 19.00-20.00 – Simona
Sambata si Duminica 13.00-14.30 – Simona

  • Clasele si programul grupelor de copii – AVANSATI

Marti si Joi 17.30-19.00 – Iulia

  • Clasele si programul grupelor de copii – PERFORMANTA

Luni, Miercuri si Vineri 19.00-20.30 – Adrian

 

Preturi Abonamente

20RON

1 Sedinta

Plan tarifar recomandat pentru a vedea cum se desfasoara o ora

100RON

Copii Basic

Abonamentul include 8 sedinte de Dans sportiv (2 sed./saptamana)

Sedintele pot fi efectuate in orice zile timp de o luna

135RON

Copii Silver

Abonamentul include 12 sedinte de Dans sportiv (3 sed./saptamana)

Sedintele pot fi efectuate in orice zile timp de o luna

150RON

Copii Gold

Abonamentul include 16 sedinte de Dans sportiv (4 sed./saptamana)

Sedintele pot fi efectuate in orice zile timp de o luna

Meet our Super trainers

Dans Pentru Copii