Zumba Fitness

zumba 6

Zumba Dance Fitness

PROGRAM: Luni si Miercuri 18.00-19.00

ZUMBA dupa cum se aude și numele vine direct din partea latină a globului. ZUMBA fitness a fost creată la jumatatea anilor 90 de către columbianul Alberto Beto Perez. Inspirat de muzica tradițională columbiană: cumbia, salsa, samba si merengue cu care a crescut, Beto a îmbinat ritmurile sale latine favorite cu pașii de dans internaționali si astfel s-a născut ZUMBA fitness!

Ce este ZUMBA?

O nouă modă face furori prin sălile de fitness din întreaga lume… ZUMBA. Zumba este noul trend in materie de fitness pe care toată lumea îl adoptă. Programul care a facut senzație în America și Asia cucerește acum și Europa. ZUMBA nu este doar fitness, este un adevarat fenomen, o explozie de energie și distracție. În ultimii ani Zumba a devenit o adevarată revoluție transformând conceptul de fitness într-un Fitness-Fun (fitness-distractiv). Zumba s-a împraștiat ca un foc salbatic poziționându-se ca fiind cea mai influentă mișcare în industria fitness-ului.

Dar ce este de fapt Zumba ?

Cuvântul care descrie cel mai bine programul Zumba Dance Fitness este distracție. În Columbia, zumba înseamnă “repede”. ZUMBA este un fel de aerobic combinat cu dans ce se desfășoară pe ritmuri latino.Spre deosebire de aerobic, ZUMBA este mult mai distractiv și te ajută să reziști în acest program pană vei reuși sa vezi rezultatele dorite.Succesul acestui tip de antrenament se datorează popularității de care se bucură dansurile latino pretutindeni, dar si rezultatelor pe care o persoana le poate obține practicând acest tip de mișcare. ZUMBA combină energia și muzica ritmată, antrenantă cu mișcări de dans latino care facilitează învațarea și asigură buna dispoziție prin eliminarea endorfinelor.ZUMBA reprezintă un mix reușit de dansuri latino si internaționale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa, hip hop și reggaeton) generand astfel un antrenament eficient, dinamic și captivant. Programul cuprinde un amestec de aerobic/fitness cu mișcari rapide care tonifică si remodelează corpul.

Beneficii:

Acest tip de antrenament te face să te simți bine, să te distrezi si să-ți modelezi corpul in același timp. E mult mai ușor să dansezi, decât să tragi de aparatele dintr-o sală de fitness. Ca orice antrenament de tip cardio, Zumba te poate ajuta să arzi calorii, să ai o musculatură frumoasă și mai tonifiată, să-ți sporești densitatea oaselor, să scapi de grasime și să-ți micșorezi tensiunea.

Cu ZUMBA se ard in medie 500-700 de calorii/ora.Efectele Zumba Fitness asupra corpului se obțin datorită utilizării unor principii din fitness care determina arderea caloriilor, diminuarea țesutului adipos și tonifierea completă a corpului. Ritmurile latino care asigură fundalul sonor pentru antrenament fac ca miscarile sa nu mai para dificile pentru cursanți, ci să se transforme într-o placere. Sau într-o dependență de mișcare.Pașii ușor de urmarit creează un program dinamic de fitness care îți dă satisfactii maxime.

Preturi Abonamente

25RON

1 Sedinta

Plan tarifar recomandat pentru a vedea cum se desfasoara o ora

140RON

Society Basic

Abonamentul include 8 sedinte de Zumba

Sedintele pot fi efectuate in orice zile timp de o luna

190RON

Society Silver

Abonamentul include 12 sedinte de Zumba

Sedintele pot fi efectuate in orice zile timp de o luna

240RON

Society Gold

Abonamentul include 16 sedinte de Zumba

Sedintele pot fi efectuate in orice zile timp de o luna

Meet our Super trainers

Articole recente

Calendar Postari

March 2018
M T W T F S S
« Aug    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Facebook Zumba Unirii

Facebook Zumba Aviatorilor