Grupa in Formare – Kizomba Incepatori

Kizomba, the ultimate form of passion!
kizombaisabelle-felicien

 

In Africa, oamenii traiesc simplu. Totusi, pofta lor de viata este renumita. Zambetul nu le dispare niciodata de pe chip, iar secretul este dansul.  Unul dintre cele mai vesele si ritmate s-a nascut in Angola – semba.

Kizomba, dansul a milioane de oameni!
Semba dansata lent, cu miscari senzuale si multa pasiune, cu elemente de tango, a dat nastere celui mai popular dans al momentului – Kizomba.

De ce Kizomba?
Kizomba, un stil de viata!
Kizomba s-a nascut din veselia africanilor si pasiunea argentinienilor. Inveti sa fii senzual, elegant, pasional si sa-ti redescoperi trupul. Dupa ce ai retinut pasii de baza, poti sa creezi propriile miscari. Nu exista limite!
Ce iti oferim?
– 1 sedinta de dans pe saptamana: ( in fiecare Sambata 18.00-19.30
– Ore de practice gratuite in salile Academiei, pentru toti membrii grupelor! (in fiecare Duminica de la ora 18:30)
– O locatie centrala (Piata Unirii) cu 3 sali special amenajate pentru dans: parchet, oglinzi, aer conditionat, bar. 
– Preturi mai mult decat decente: 4 sedinte/luna la numai 80ron. Iti garantam ca este cel mai bun pret de pe piata!
– Puteti recupera sedintele la care nu ati putut ajunge in cadrul altor grupe de acelasi nivel.
— Posibilitatea de a lua parte la coregrafii interesante.
Imagini din sala in timpul orelor de dans:

961096_494516477314776_114700234_n

10379118_494516483981442_1579719272_n

10388296_494516387314785_305544366_n

De ce sa vii la Magic Dance?
– Pentru ca facem dans din pasiune. Suntem singurul club de dans din Bucuresti cu instructori a caror calificare merge pana la titlul de doctor in dans! (Da, nu stiati ca se poate face si doctoratul in dans, nu?)
– Pentru ca iti oferim conditiile cele mai bune, nu facem cursuri in sali de sport, in scoli, in baruri sau alte spatii pe principiul “merge si asa”. Noi ne respectam cursantii si implicit si pe noi!
– Pentru ca iti oferim cursuri de inalta calitate, dovada stand cele peste 500 de medalii obtinute de elevii nostri de-a lungul timpului la diferite competitii nationale si internationale de-a lungul celor peste 12 ani de existenta a clubului nostru!
– Pentru ca suntem bine organizati si gata pregatiti sa oferim solutii oricare ar fi dorintele tale legate de DANS. Scoala noastra are un plan de invatare dupa care sunt organizate toate cursurile iar experienta ne diferentiaza de “instructorii” formati peste noapte.
– Pentru ca iti punem la dispozitie O AMBIANTA PE CARE GARANTAT NU O VETI MAI INTALNI in cadrul altui club de dans. De la designul interior si pana la calitatea si diversitatea cursurilor oferite, nimic nu a fost lasat la intamplare ci a fost gandit pana in cel mai mic detaliu pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii!
– Si nu in ultimul rand pentru ca toti incep prin a fi cursanti si sfarsesc prin a deveni prieteni!

Kizomba este o lume pe care te invitam sa o descoperi. Noi iti deschidem usa!
Din 29 August 2015, in fiecare Sambata incepand cu ora 18:00 !

Grupa August

De ce sa te inscrii la acest curs de dans?
– In primul rand pentru ca vei invata sa dansezi. Vei capata incredere in tine, vei face miscare si toate astea in timp ce te distrezi!
– In al doilea rand pentru ca vei cunoaste multa lume si vei socializa. Pardon, vreau sa spun FOARTE MULTA lume! Pentru ca toata lumea doreste sa invete sa danseze! Iar un lucru care te va uimi GARANTAT va fi diferenta de mentalitate fata de alte cluburi “tipice” de, sa zicem “dans”.. si anume: toata lumea danseaza, se cunoaste si ajunge sa fie prietena cu toata lumea! Toata lumea socializeaza cu toata lumea, este diferenta fundamentala fata de toate celelalte localuri in care vei merge! Este suficient sa vii odata ca sa te convingi!
– Si cel mai important, pentru ca acest curs iti va schimba viata! Vei vedea ca exista si activitati mult mai placute decat mersul la o bere sau suc, iesitul in mall la film sau leganatul de pe un picior pe altul in cluburile obisnuite! Poti si ai dreptul la mai mult dar nu inseamna ca trebuie sa si platesti mai mult!
Esti gata sa te inscrii? Completeaza formularul de mai jos:
Completeaza formularul de mai jos si un reprezentant al clubului nostru te va contacta pentru a confirma inscrierea. La prima sedinta se va definitiva inscrierea si va trebui sa achiti contravaloarea cursului. Vei primi o legitimatie de acces care iti va atesta si calitatea de membru al clubului!
Adresa: str. Justitiei, nr. 54 (vezi indicatii), cladirea Ascensorul SA, etajul 3 (zona Piata Unirii)
Contact: 0769.605.611