Dans Pentru Copii

Magic Dance Kids: GRUPA NOUA pentru Copii!

1 JPEG

Ce va invata copilul meu la aceste cursuri de dans?

Magic Dance pune la dispozitia dvs. cei mai buni instructori, care ii vor ajuta pe copii sa simta placerea dansului sportiv (samba, cha cha cha, rumba, paso doble, jive, vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step), dar si a altor dansuri sub forma de jocuri si voie buna. Copiii vor avea posibilitatea de a invata lucruri utile pentru ei si, in acelasi timp, de a se dezvolta intr-un mod sanatos si armonios. Dincolo de caracterul didactic al cursurilor, instructorii nostri vor avea grija sa transforme orele de dans intr-o bucurie pentru cei mici si intr-un mod placut de a-si petrece timpul liber. Dansul poate fi privit ca o activitate foarte potrivita de loisir, dar, pentru cei mai talentati dintre ei, se poate transforma intr-un sport de performanta, care le va aduce numeroase satisfactii, pe parcursul timpului.

Unde se tin cursurile de dans?

STUDIO UNIRII
Adresa este: str. Justitiei 54, cladirea Ascensorul, etaj. 3
Puncte de reper: la 5 min. de Piata Unirii catre Palatul Parlamentului
Vezi HARTA

Imagini din timpul orelor de dans.

dans-1dans-2dans-2

Care este programul cursurilor?

STUDIO UNIRII (str. Justitiei 54, cladirea Ascensorul, etaj 3)
GRUPA 1: Luni / Miercuri ora 18.00-19.00
GRUPA 2: Marti / Joi ora 17.00-18.00
GRUPA 3: Marti / Joi ora 18.00-19.00
GRUPA 4: Marti / Joi ora 19.00-20.00
GRUPA 5: Sambata / Duminica ora 12.30-13.30

Cat costa cursurile?

Pretul unui abonament lunar de 8 sedinte este de 100 RON. Valabilitatea este de o luna de zile din momentul inscrierii. In cazuri speciale (concediu, motive medicale, etc) valabilitatea poate fi prelungita cu perioada necesara efectuarii tuturor sedintelor.

Ce imbracaminte ar trebui sa poarte copilul meu?

O imbracaminte cat mai lejera si adecvata activitatilor fizice ce urmeaza a fi intreprinse in cadrul cursului de dans. Cursul de dans include si o incalzire la inceput de lectie, fapt pentru care este recomandabil ca micutii Dvs sa poarte haine cat mai lejere si de natura sa favorizeze ca transpiratia sa fie absorbita pe parcurs, fara ca micutul sa ramana cu spatele umed pe durata lectiei de dans.

Incaltaminte

Achizitonarea de incaltaminte specifica dansului sportiv nu este obligatorie in primele luni de curs. Singura obligativitate se refera la faptul ca incaltamintea cu care copilul va dansa, nu trebuie sa fie aceeasi cu cea cu care copilul merge pe strada. Incaltamintea trebuie sa fie curata, pentru a mentine curatenia in sala de curs, precum si din motive sanitare. Aceasta incaltaminte trebuie sa fie confortabila pentru copil, cu o talpa flexibila si nu rigida, pentru a-i permite copilului sa execute figurile de dans in maniera in care ii sunt explicate si cerute.

Cum trebuie sa aranjez parul copilului?

Este de preferat ca parul sa fie prins si sa nu intre in ochi pentru a nu incomoda si distrage atentia copilului. Parul de lungime scurta trebuie aranjat in asa fel incat sa nu incomodeze vazul copilului.
Fie ca este vorba de o fetita, fie ca este vorba de un baietel, instructorul de dans trebuie sa vada fata copilului si gatul, pentru a-l corecta sa adopte pozitia corespunzatoare dansului respectiv.

Poate copilul bea sau manca pe durata lectiei de dans?

Copiii sunt liberi sa consume lichide din recipiente corespunzatoare.
Consumul hranei este interzis pe durata lectiilor de dans, exceptie facand situatia in care copilul trebuie sa urmeze un tratament medicamentos ce necesita consumul de hrana la anumite intervale orare.

Putem face si performanta daca avem avem talent si ne dorim acest lucru?

Bineinteles! Cei care vor invata temeinic principiile si tehnica de baza, vor fi avansati la urmatoarele grupe ca si nivel pentru a participa si la competitii de nivel national si international. Copiii care ne-au trcut pragul ajungand sa faca performanta si inalta performanta, inclusiv castigarea titlului de Vicecampioni Nationali, anul 2011, la categoria de varsta 6-9 ani. Titlu fiind obtinut prin perechea Ionescu Tudor- Stan Mara.

Imagini cu elevii nostri din competitiile de anul trecut.

dans-1dans-2dans-2

Pot asista parintii la lectiile de dans?

Parintii sau rudele apropiate ale copiilor vor fi invitati sa asiste, daca doresc, la o lectie deschisa, lectie ce va avea regim de lectie normala pentru copii, si nu de spectacol.Parintii sunt rugati sa nu insiste in legatura cu prezenta la alte lectii, in afara de lectia deschisa, care va fi anuntata din timp de catre Magic Dance.
In ce priveste spectacolele, si acestea vor fi anuntate din timp parintilor si rudelor copiilor.

Exista locuri de parcare in vecinatate?

Da, exista locuri de parcare, strada pe care este situata sala noastra fiind destul de libera la acea ora.
Speram ca v-am raspuns la majoritatea intrebarilor ce le-ati fi putut avea in ceea ce priveste cursurile de dans pentru copii. Daca nu gasiti raspunsul la una din intrebarile Dvs la aceasta sectiune, va rugam contactati-ne.
3

Date de contact: 0724.444.093 / 0724.984.993

PRINCIPALELE MOTIVE pentru a-ti inscrie copilul la un curs de dans

1. Dezvolta aptitudini sociale
Clubul Magic Dance organizeaza diferite spectacole în timpul anului (sfârșit de an, ziua mamei, sfârșit de școală etc). Acest lucru este foarte important pentru că îi învață pe cei mici cu scena și să nu aibă emoții atunci când pe viitor vor trebui să vorbească în fața unui public. Mai mult, în pregătirea pentru aceste spectacole cei mici trebuie să învețe să comunice și să se sincronizeze cu ceilalți copii din grupă și cu dna instructor.
2. Dezvolta si corecteaza postura
Mie mi s-a spus de multe ori încă dinainte să afle cineva că am făcut dans sportiv că am o anumită postură care iese în evidență. Este perfect adevărat, dansul te modelează, te învață să stai drept și să ai o postură frumoasă. Îmi amintesc de profesoara mea care îmi spunea că trebuie să-mi imaginez că am o ață care mă trage de cap în sus și că așa trebuie să stau mereu.
3. Crearea unui tel
Spectacolele, concursurile si alte evenimente de acest gen reprezinta o motivatie in plus pentru copil. Acesta nu dansează doar pentru că așa trebuie ci dansează pentru că vrea ca la spectacol să fie cel mai bun!
Un alt lucru important este că le crează un model de viață. În general profesorii de dans sunt persoane energice, extroverite și care iubesc viața și tot ce înseamnă viață! 
4. Dezvolta motricitatea
– talpa piciorului calca predominant pe o extremitate. Se observa in mers, cand copilul poate calca pe exteriorul sau interiorul talpii. Incaltamintea prezinta talpa tocita de partea respectiva. Un astfel de mers poate duce, in timp, la dezvoltarea a ceea ce numim popular “picioare in paranteze” sau, la polul opus, “picioare in X”.
– pozitia vicioasa a coloanei vertebrale (cifoze, scolioze, lombalgii etc.) – aici atragem atentia si asupra copiilor cu hiperlaxitate articulara congenitala, acestia fiind cei mai expusi riscului de anomalii ale posturii coloanei vertebale.
5. Dansul mentine sanatatea si sporeste memoria copilului, precum si functiile sistemului nervos prin cresterea fluxului sanguin la nivel cerebral;
6. Dansul alunga tensiunile interioare, elimina incordarea psihica, furia, detensioneaza si calmeaza copilul;
7. Dezvolta eleganta miscarilor si impune deprinderea bunelor maniere.

Scrieti un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodata publicata sau retrasmisa. Campurile obligatorii sunt marcate (Obligatoriu)