Aerobic LatinoFit

Aerobic LatinoFit


Aerobic LatinoFit
Ritm, Pasiune și Formă Fizică!


„Aerobic LatinoFit” este combinația perfectă dintre mișcările grațioase ale salsei, energia rumbei și pasiunea tango-ului, toate împachetate într-o oră plină de distracție și transpirație. 

⭐ AVANTAJELE ACESTUI CURS:

  • Nu ai nevoie de partener sau cunostine anterioare de dans. Cursul este exclusiv dedicat femeilor.

  • - Inveti pasi de dans reali in timp ce slabesti (cum ar fi Salsa, Merengue sau Bachata)

  • - Fata de un curs de dans clasic, elementele sunt insa gandite sa poate fi invatate mentinand in acelasi timp nivelul de efort si asigurand un workout constant pe toata durata orei.

  • Abonamentul este 100% Returnabil! Daca din orice motiv decizi ca acest curs nu este pentru tine, iti returnam integral contravaloarea abonamentului de la prima lectie.


⭐ PROGRAM:
  Luni si Miercuri 18.00 - 19.00
⭐ ABONAMENT:  230 ron / 8 sed / luna


*Va rugam completati formularul de inscriere pentru rezervare loc

Inscrie-te


Pregătește-te să îmbrățișezi ritmurile vibrante și pasiunile incendiare ale dansurilor latino, transformându-le într-un antrenament de aerobic electrizant! 

Latin Aerobic


În fiecare sesiune, vei simți cum pulsul crește și endorfinele curg, pe măsură ce te miști pe ritmuri latino autentice!

Fie că ești un dansator începător sau avansat, „Aerobic LatinoFit” este gândit să te facă să te simți liber în mișcare, să îți sculptezi corpul și să îți îmbunătățești coordonarea și echilibrul.

Alătură-te noua revoluție a fitness-ului și descoperă puterea dansului latino transformată într-un antrenament inovator. „Latin Aerobic” nu este doar despre arderea caloriilor; este o experiență care îmbină cultura, pasiunea și sănătatea într-un dans plin de viață și energie.

Vino și dansează spre cea mai bună formă a vieții tale!

VREAU SA MA INSCRIU
numbers