Cursuri de Dans - Companii

Cursuri de Dans - Companii


Tot mai multe companii din Romania incearca sa ofere angajatilor pachete de beneficii suplimentare, din dorinta de a-si fideliza si multumi mai mult angajatii.

De ce sa alegi pentru angajatii tai, abonamentele la cursurile noastre de dansuri? 

Pentru ca, de-a lungul anilor, multe studii au demonstrat ca arta dansului este extrem de benefica pentru corpul si mintea noastra. Psihologi, terapeuti, medici si instructori din intreaga lume folosesc dansul ca mijloc terapeutic.

Cursurile de dans redau echilibrul interior, refac energiile organismului, cresc imunitatea si trateaza eficient stresul, depresia si anxietatea. De asemenea, prin dans scade riscul de boli si complicatii cardiovasculare, ajuta memoria, iar diabetul este ameliorat.

Acestea sunt cateva motive pentru care poti alege una din variantele cursurilor de dansuri ca beneficii pentru angajatii companiei tale. 

Puteti opta sa oferiti ca bonus angajatilor unul dintre cele trei tipuri de abonamente puse la dispozitie de Magic Dance Academy.

Pentru o oferta personalizata, te rugam sa ne contactezi la cele doua numere de telefon sau sa ne scrii pe adresa de email AcademiaMagicDance@yahoo.com 

Instructorii scolii Magic Dance Academy se poate deplasa la sediul firmei tale, astfel ca putem organiza o zi de cursuri de dansuri pentru angajatii tai., sau putem realiza o coregrafie pentru una din petrecerile companiei tale, un spectacol pe care angajatii tai il vor aprecia cu siguranta. 

 

 

VREAU SA MA INSCRIU
numbers