NOU: Cursuri de dans oriental

NOU: Cursuri de dans oriental


Dezvolta-ti feminitatea prin dansul oriental!  

Fie ca ai practicat sau doar cochetezi cu ideea, iti spunem cateva lucruri pe care probabil nu le stiai despre Dansul Oriental:

Ce este dansul oriental?

Dansul oriental este cea mai straveche forma de dans, practicata initial exclusiv de catre femei pentru femei. Dansul oriental reprezinta o sarbatoare a vietii, a pasiunii si a misterului feminin, fiind un dans cu miscari naturale pentru trupul femeii. In trecut, femeile din Orient o adorau pe Zeita Mama (in functie de cultura: Ishtar, Isis, Shakti etc.) cea care se manifesta in fiecare dintre ele si le inzestra cu puterea de a da viata: orice finta umana se naste din pantecul femeii si se duce la finalul vietii in pantecul pamantului. Formele voluptoase erau ca o reflexie a vitalitatii si implicit a fortei feminine ce se trezea prin intermediul dansului ritualic - o activitate fundamentala in cadrul culturii matriarhale, in care muzica si incantatiile reprezentau ritmurile Creatiei / Vietii. Dansul s-a transmis din generatie in generatie si cu timpul femeile au inceput sa danseze la fiecare ocazie cu care se intalneau, cu atat mai mult cu cat religia le impunea sa stea in camere separate de barbati (aceasta traditie se mai pastreaza si astazi, in anumite regiuni din lumea araba).

Sunt multe de discutat despre acest stil de dans, dar cel mai bine te poti convinge singur, astfel ca te asteptam la cursurile de dans oriental organizate in cadrul Academiei Magic Dance. 

Cand se tin cursurile de Dans Orienal pentru incepatoare?

Cursurile se tin in fiecare Sambata de la ora 14.15 si fiecare curs dureaza 90 min.
DATA INCEPERII: 19 Octombrie 2019
Locurile sunt limitate!

Ce pret are un abonament?

Pretul unui abonament lunar ce include 4 sedinte este 110 ron.

Dans oriental cu Kamilla


VREAU SA MA INSCRIU
numbers