Cursuri de Yoga

Cursuri de Yoga


In cadrul Magic Dance Academy, gasesti oferta pentru abonamentele la cursurile de yoga, organizate de instructori experimentati.  

Fie ca ai practicat sau doar cochetezi cu ideea, iti spunem cateva lucruri pe care probabil nu le stiai despre Yoga:

- Yoga nu presupune doar intinderea muschilor asa cum cred multi, ci aceasta combina trei aspecte importante: meditatie, diferite posturi (numite si asane) si o tehnica speciala, bazata pe respiratie. 

- Exercitiile de yoga nu sunt potrivite doar pentru a elimina stresul si pentru a pastra articulatiile corpului sanatoase, ci pentru ca acestea sunt benefice si pentru cei care sufera de artrita. In functie de limitele propriului corp, trebuie doar sa il asculti si sa modifici nivelul de dificultate al asanelor.

- Cei ce practica Yoga iubesc intens si se unesc cu Universul. Daca ai practicat macar o singura data Yoga, stii ca te relaxeaza si calmeaza si asta pentru ca devii una cu Universul. 

   Yoga inseamna iubirea de sine, ceea ce presupune iubire a tot ce te inconjoara. Yoga te ajuta sa iti deblochezi energiile chakrelor si sa iubesti profund si intens. 

- O practica neintrerupta al acestui curs are puterea sa incetineasca procesul de imbatranire al corpului si al mintii, fiind un adevarat izvor al tineretii. 

- Yoga te ajuta sa traiesti prezentul. Este poate cel mai greu lucru pe care noi, oamenii, il avem de facut in aceasta viata. Sa traim in prezent. Nu in trecut si nici in viitor. Ce trebuie sa stii despre yoga? Te ajuta sa renunti la asteptari, te focusezi pe schimbare, te conectezi cu propria persoana si percepi toate energiile ce curg catre si prin tine. Si atunci, devii constient de tot. Si traiesti acum si aici.

Sunt multe de discutat despre aceasta tehnica, dar cel mai bine te poti convinge singur, astfel ca te asteptam la cursurile de Yoga organizate in cadrul Academiei Magic Dance. 

 

VREAU SA MA INSCRIU
numbers