Dansul pentru nunta

Dansul pentru nunta


Dansul sau valsul mirilor, cel mai important si asteptat moment al nuntii tale!

Erai in cautarea unui loc ideal pentru a-ti pregati dansul de nunta? Acum l-ai gasit!

Noi, cei de la scoala Magic Dance Academy, vom face tot posibilul pentru ca experienta ta sa fie cat mai placuta, iar finalitatea una singura: un dans al mirilor de exceptie, intr-un moment de exceptie, nunta visurilor tale!

Suntem o academie de dans cu peste 15 ani de experienta in predarea dansului de societate, membri ai Federatiei Romane de Dans Sportiv, detinand chiar titlul de doctor in dans sportiv, activi in competii nationale si internationale si spectacole cu perechi de top pregatite in cadrul grupei de performanta.

Cursurile de dansuri pentru nunta ta le poti face intr-una din salile noastre aflate in centrul Bucurestiului, sali pe care ti le punem la dispozite, la alegere, pentru desfasurarea orelor particulare, dar la fel de bine ne putem deplasa si la locatia voastra. De fapt, chiar este indicat ca macar ultima sedinta sa se desfasoare la locatia unde se va tine evenimentul, daca acest lucru este posibil.

De cursul dansurilor pentru nunta se ocupa instructori profestionisti, rabdatori, cu experienta si cu peste 500 de cupluri in palmares. Asta inseamna ca nu iti vom pierde timpul si nervii cu figuri si coregrafii imposibile pentru nivelul tau, dar nici nu vei avea aceeasi coregrafie, vesnic identica, pe care ai vazut-o la toate perechile de la nuntile la care ai fost. Va vom crea o coregrafie numai pentru voi, adaptata perfect melodiei pe care ati ales-o si stilului si posibilitatilor voastre, astfel incat dansul sa va iasa natural si deosebit!

Primul vals al nuntii este unic pentru ca acesta surprinde mult din caracterul si temperamentul tinerii familii.
Din acest motiv, multe cupluri aleg si alte tipuri de dansuri in locul traditionalului vals al mirilor, pentru ca isi doresc ca acest dans sa ii defineasca, sa le aduca bucuria pe care si-au imaginat-o intotdeauana.
Citind aceste randuri, cu siguranta ai idee despre cum o sa arate dansul pentru nunta ta! Daca inca nu stii, te asteptam la sediul nostru si putem discuta mai multe detalii. 

Dansul de nunta - Valsul mirilor Magic Dance

Dansul mirilor Magic Dance in imagini. 


Inscrie-te

Scopul nostru este sa facem toate perechile de miri sa se bucure de fiecare pas al primului lor dans si sa realizam impreuna cu mirii un moment unic, care va ramane in memoria tuturor prin originalitate, eleganta si stil.
Programul este foarte flexibil, de Luni pana Duminica, de dimineata pana noaptea tarziu. Pentru ca stim ce aglomerata poate fi perioada imediat dinaintea nuntii, iti putem programa orele de dans in functie de programul tau, la locatia cea mai apropiata de tine. 

Inscrie-te

Un dans al mirilor superb: Raluca si Catalin (MagicDance Academy)

 

Mai jos, cele 7 motive magice pentru care ai alege cursurile noastre:

1 -Garantia calitatii - Money Back - Daca dupa prima sedinta nu esti pe deplin multumit de noi, poti solicita si iti returnam integral toti banii.

2 -Coregrafie unica realizata conform dorintelor tale

3 - Flexibilitatea in alegerea zilelor si orelor de curs

4 - Recomandari in alegerea melodiei si a stilului potrivit
personalitatii voastre

5 - Realizarea de colaje audio in studio profesional

6 - Foto/Video in timpul repetitiilor

7 - Posibilitatea de a folosi suplimentar sala de dans
pentru repetitii individuale.

VREAU SA MA INSCRIU
numbers