Dansuri sportive de performanta

Dansuri sportive de performanta


  Scoala Magic Dance Academy organizeaza cursuri de dansuri sportive pentru copii si adulti, de performanta si competitii nationale si internationale. 

  In cadrul procesului de formare al tinerilor dansatori spre sportivi de performanta, urmarim in metodologia de predare, etapizarea structurata a cunostintelor, bine intemeiata, punand accentul pe consolidarea unei baze solide de cunostinte tehnice specifice dansului sportiv cat si pe dezvoltarea temeinica si armonioasa a aptitudinilor motrice.
  Acest lucru se intampla in etapele premergatoare, deoarece ne dorim ca sportivii cu care lucram la grupele de performanta sa nu intampine ulterior dificultati in a intelege informatia pe care o predam cu grad crescut de dificultate si pe care vor trebui sa o asimileze si sa o integreze la un nivel mult mai ridicat de intelegere motrica si cognitiva. Invatarea urmeaza succesiunea naturala si fireasca a etapelor de asimilare, de la simplu la complex si de la cunoscut catre necunoscut.
 Astfel, ciclul de predare va incepe de la grupele de incepatori-initiere unde copiii iau contactul cu primii pasi ce trebuie invatati si pun de asemenea bazele notiunilor despre cunostintele muzicale. Copiii selectati continua cu grupele de intermediari unde se consolideaza tehnica si figurile din dansurile sportive invatate, iar ulterior sportivii ajunsi la un nivel mai ridicat si la o maturitate din punct de vedere al stapanirii dansului, vor face tranzitia catre grupe mai avansate unde se perfectioneaza, urmand procesul pe care il avem de formare a viitorilor campioni.
  In paralel cu aceste grupe, sportivii ce isi doresc sa acumuleze mai repede mai multe cunostinte sau sa repete aprofundat informatii despre tehnica ce le-a fost predata la orele de grup, se pot antrena si in particular cu antrenorii nostri.

Cunoasteti profesorii de la cursul de Dansuri de Societate si Latino-americane

Alexandru - Adrian Nicoara si Alexandra Dobre sunt doi dintre profesorii scolii Magic Dance Academy si se antreneaza zilnic pentru voi, cei care doriti sa invatati arta dansului de societate si latino. Te asteptam sa te inscrii si ii poti cunoaste mai bine. 


 
Inscrie-te
VREAU SA MA INSCRIU
numbers