Despre noi

Pentru o mai buna înțelegere despre ceea ce inseamna scoala Magic Dance Academy, o sa începem descrierea noastra cu o mica, dar interesantă poveste:

"Imagineaza-ti ca esti într-o camera foarte frumoasa, care reprezintă fabuloasa lume a dansului unde prin diverse conjuncturi ai ajuns sau unde, ca in cazul de fata, ti-ai propus sa intri. Acum gandeste-te ca vrei sa intri in următoarea camera, una mai mare, mai frumoasa, mai minunata si mai interesantă, plina de satisfactii.

Numai ca nu știi cum ai putea ajunge acolo. Lângă tine acolo, ai gasit insa o persoana care vrea si trebuie sa te calauzeasca, care este, sa spunem prin conjunctura evenimentelor, un instructor de dans. Acum el incercand sa te ajute, iti va arata zidul din fata si iti va spune: dupa acest zid este urmatoarea camera cu toate minunatiile ei.

Trebuie doar spart acest zid si dupa aceea vom pasi mai departe! Iti va pune in mana un ciocan si te va indruma sa-l urmezi sa spargi zidul din fata. Si asa impreuna, cot la cot, începi sa spargi peretele cu multă inversunare. Si spargi si spargi. Si tot spargi!

Pana cand incepi sa simti ca te plictisesti si ca ai obosit deja. Insa, după multă truda, timp pierdut, satul de toate si după tot acel chin interminabil, într-un final vei reuși sa ajungi in următoarea incapere.

Dar… Nu prea suna încurajator, nu? Si de la atata spart poate ti-a trecut si cheful de dans si te-ai reorientat către alte activitati. Zidarie poate?

Numai ca, avem vesti bune! Mai exista o varianta a aceleași povesti! Acum gandeste-te ca lângă tine este un adevarat profesor de dans!!! La fel si el, va va afirma ca după același perete exista aceeasi camera. Numai ca el in acel perete iti va arata si o ușa.

Si iti va zice: trebuie doar sa apasati pe clanta! Si impreuna cu el, veți merge sa apasati pe ea! …Simplu, nu?

Bineinteles ca asta nu va va scuti de efortul de a apasă pe clanță, deoarece nimic nu se face fara un minim de efort, dar după aceasta simpla si usoara actiune va veți putea bucura si descoperi in voie minunata si mirifica lume a dansului!

Va asteptam cu drag!