Instructori

Profesor antr. dr. Alexandru-Adrian Nicoara

 

Peste 20 de ani experienta in arta dansului si peste 15 ani de predat elevilor Magic Dance Academy. 

”Dansul este limbajul ascuns al sufletului. Modul prin care inimile a doi sau mai multor oameni se conecteaza si creeaza o legatura ce nu necesita cuvinte, pentru ca are un inteles foarte clar: atunci cand dansezi devii cea mai buna versiune a ta.

Inca de mic mi-am dorit sa dansez si astfel de tanar am ajuns sa practic aceasta forma de arta. Pasiunea, talentul si dragostea pentru dans m-au ajutat sa evoluez si m-au impins cat de curand sa intru in competitii de profil de nivel national, iar odata cu evolutia mea si la concursurile internationale.

Ca si profesor am incercat sa ma specializez cat mai bine in domeniul dansului, avand titlurile de: PROFESOR in domeniu, obtinut in urma absolvirii Facultatii de Educatie fizica si Sport, titlul de ANTRENOR, terminand masteratul in dansul sportiv,si nu in cele din urma am incheiat cu succes Scoala Doctorala, iar astazi detin titlul de DOCTOR in specializarea dans sportiv. 

Va indemn pe toti sa va urmati visele si nu uitati ca nu exista o cheie catre fericire, usa e intotdeauna deschisa! ”

Alexandru Adrian Nicoara

 

Profesor Razvan Ardeleanu

 

“Dansul este un poem în care fiecare miČ™care este un cuvânt" spunea Mata Hari si desi la inceput zaream numai cuvintele, de-a lungul anilor s-a conturat si poemul care a ajuns sa imi marcheze viata.
 
Am inceput sa practic dansul sportiv de la varsta de 8 ani ca hobby,  iar in scurt timp a devenit un mod de viata, cu antrenamente tot mai dese si o pasiune ce crestea pe zi ce trece. Competitiile nationale si internationale au fost la un pas distanta iar rezultatele nu au intarziat nici ele sa apara.
 
In adolescenta, intr-o perioada in care ma antrenam foarte des in Londra pentru competitiile la care participam in acea perioada, am descoperit din intamplare stilurile de dans Afro Latino Caribiene (Salsa, Bachata si Kizomba) care m-au cucerit instant, iar odata revenit in Romania am creat conceptul Latino Dance Fusion, ce reuneste cele mai populare 3 stiluri de dans latino de club: Salsa, Bachata si Kizomba, concept ce a avut un succes enorm inca de la lansare. 
 
Am infiintat Academia Magic Dance impreuna cu Prof. Adrian Nicoara pentru ca doream ca pasiunea noastra si bucuria oferita de dans sa ajunga la cat mai multi oameni si sa oferim un cadru ideal tuturor celor care isi doresc sa descopere aceasta arta si sport totodata.
 
De-a lungul anilor, am antrenat sute de perechi pentru competitiile oficiale de dans sportiv, am coordonat si infiintat mai multe trupe de dans si am incercat sa creez momente deosebite in viata mirilor cu care am avut placerea sa colaborez.
 
Cu o experienta de dans la activ de peste 28 de ani, predau dansuri de societate de 16 ani, dansuri latino de club de peste 12 ani si nu ma vad oprindu-ma prea curand, poemul inca se scrie!”
Razvan Ardeleanu

Instructor Alexandra Dobre

 

Intotdeauna mi-a placut sa dansez, simteam o stare de bine, de fericire, de fiecare data cand dansam. Intr-un club de dans am intrat pentru prima oara la indemnul unor prietene, care frecventau cursurile de dans si imi tot povesteau cat de bine le face dansul, ca este ca o terapie, ca se simt mult mai bine fizic si mental, de cand au inceput sa danseze intr-un mod organizat.

Nu este niciodata prea tarziu sa te apuci de dans , pentru ca poti sa te bucuri la orice varsta de multiplele beneficii ale dansului, chiar sa faci si performanta cum este in cazul meu.

Acum particip la concursuri de dans sportiv, antrenez copii, adulti, fac coregrafii pentru evenimente importante din viata oamenilor, intr-un cuvant aduc fericire si in acelasi timp ma mentin si eu fericita . Am si mult mai multe motive de bucurie cand vad copii antrenati de mine participand la concursuri de dans, chiar am ajuns sa ne sustinem reciproc. Ii vad cum se dezvolta, cum devin mult mai echilibrati, dansul armonizandu-le trupul , mintea si inima.

Odata ce am intrat in aceasta fantastica lume,  Scoala Magic Dance Academy, dansul a devenit pentru mine un mod de viata. Si cum imi place sa spun ca exista scurtaturi catre fericire, dansul este sigur una dintre ele, iar eu va recomand sa incercati si poate devenim colegi pe ringul de dans.”

Alexandra Dobre