Testimoniale clienti Magic Dance


Ce spun cursantii despre noi:

”Am ales cursurile de dans pentru ca imi doream sa fac mai multa miscare, sa am o mai buna mobilitate dar totodata sa fie o activitate distractiva, interesanta, calitativa din care sa deprind noi abilitati. Inca de la primele ore de curs am descoperit placerea dansului intr-un mediu prietenos si placut.
Dupa dans ma simt energica si relaxata. Cursul de la Magic Dance este o evadare din stresul zilnic si pot sa spun ca merita sa vin.”

Alice Claudia

”Am venit la Magic Dance acum 2 luni cu logodnicul meu. Pentru ca timpul nu ne permitea ne-am inscris la grupa de avansati, desi era pentru prima oara cand dansam impreuna. Totul parea atat de dificil, iar noi eram atat de stangaci...

Dupa prima luna am vazut imbunatatiri majore asa ca am optat si pentru un pachet de lectii private. Adi ne-a ajutat sa fim mai dezinvolti si sa ne descoperim unul pe celalalt prin dans. Am ales rumba pentru ca a reprezentat inca de la inceput o provocare pentru noi. Nu am crezut ca vom reusi, insa profesorul nostru ne-a adaptat coregrafia in functie de personalitate si forma fizica. Acum suntem siguri ca vom trai momente deosebite la nunta noastra. Iti multumim, Adi!

Recomandam cu mare incredere si caldura scoala de dans Magic Dance!"

Anca si Alex

”Am ales Magic Dance ca pe o alternative la sala de fitness.Si nu numai as zice eu, dansul fiind o pasiune mai veche. S-a dovedit a fi o alegere buna pt ca in momentul de fata, desi sunt eleva scolii de numai 3 luni, rezultatele se vad. Alta energie, tonus si mai ales buna dispozitie, lucruri care de altfel imi cam lipseau.

E o scoala pe care o recomand cu caldura celor pasionati de dans, dar si celor care vor sa se relaxeze, sa iasa din rutina si sa petreaca ceva timp de calitate intr-o atmosfera prietenoasa.”

Cristina

”Am ales sa ma inscriu la cursurile de dans pentru a deprinde noi abilitati, pe care nu le puteam capata prin intermediul celorlalte activitati sportive pe care le practic, dar si din dorinta de a descoperi eleganta si rafinamentul specifice dansului. Totodata, am considerat ca dansurile reprezinta o modalitate de contracarare a timiditatii.

Odata ajuns la Magic Dance, am descoperit o atmosfera placuta si minunata, si un profesor dedicat si foarte bine pregatit, care iti induce placerea de a dansa si invata. Folosind explicatii pertinente, face ca o activitate dificila precum dansul sa para ceva simplu si placut. Bonus, buna dispozitie domneste in timpul cursurilor si este o excelenta modalitate de a scapa de stresul zilnic. Recomand cu caldura scoala de dans Magic Dance tuturor celor care isi doresc sa ia parte la minunatul fenomen numit dansul!”

Alex Petru

”Cand am ajuns la Magic Dance, am simtit ca am ajuns intr-un loc magic. Un loc unde am gasit arta ridicata la adevarata valoare. Desi nu ma puteam tine bine pe picioare, incurcandu-ma in pasi, am primit rabdarea de a avansa in propriul ritm. Atentie, curajul de a incerca odata si inca odata. In acest loc am avut ocazia sa cunosc oameni deschisi cu care sa impart bucuria de a dansa.

Am invat de asemenea, prin dans sa tin cont de celalalt. Prin informatiile primite despre pozitionarea corpului in dans am invatat sa imi controlez corpul si de ce nu si mintea. Si am descoperit ca dansul are propria matematica, propria logica care te invata despre tine, despre viata si care scoate cea mai frumoasa parte din oameni.”

Denisa Loredana

”Desi am pasit cu 2 picioare stangi in sala de dans,dupa prima sedinta situatia a inceput sa se schimbe. Cursurile reprezinta o oaza de relaxare, amuzament si buna dispozitie dupa o zi de munca!”

George