Salsa, Bachata si Kizomba


Descopera magia ritmurilor dansurilor latino de club prin cursul special LATINO DANCE FUSION! Acesta cuprinde cele mai in voga 3 stiluri afro-latino-caraibiene la ora actuala: Salsa, Bachata si Kizomba!

Momentan, toate grupele pentru aceste stiluri de dans sunt pline, dar te asteptam de la mijlocul lunii Martie 2019 la 2 grupe noi pentru incepatori, una in cursul saptamanii si una in weekend!

Daca doresti sa iti rezervi de pe acum un loc, te rugam sa completezi formularul de inscriere si te vom contacta sa te anuntam ca se vor deschide. 

Scoala Magic Dance Academy, te invita pe tot parcursul anului la cursurile de dansuri Salsa LA, Salsa Cubana, Bachata si Kizomba, cursuri ce se efectueaza intr-o sala din centrul Bucurestiului (langa Piata Unirii), moderna si unde te vei distra, simti bine si socializa cu persoane care au acelasi hobby, dansurile latino de club. 

Salsa si Bachata sunt doua dintre cele mai in voga stiluri de dansuri latino, reprezentand imbinarea perfecta intre ritmurile energice si cele foarte senzuale. 

De ce sa te inscrii la cursurile de dans ale scolii Magic Dance Academy?

In primul rand pentru ca ne pricepem bine la ceea ce facem si avem o experienta de peste 15 ani de predare, iar in al doilea rand pentru ca stim cat de mult o sa iti placa!

Acest curs este deosebit pentru ca ai ocazia sa lucrezi cu 2 Profesori de Top din Romania, cu experienta de peste 24 ani de dans dintre care 15 ani in predare, timp in care au invatat sa danseze peste 5000 de persoane!

Cursuri dansuri latino de club - Salsa, Bachata si Kizomba

Din culisele cursurilor de Salsa, Bachata si Kizomba. Noi ne distram, tu vrei sa te alaturi? Te asteptam sa intri in gasca Magic Dance!


Mai jos 5 motive pentru care sa alegi cursurile de Salsa si Bachata:

1 - La cursurile de Salsa si Bachata, distractia si voia buna sunt garantate.

2 - Cursurile de Bachata sunt pretextul perfect pentru o experienta romantica pe ringul de dans.

3 - La toate cursurile noastre de dansuri latino o sa socializezi si cunosti persoane noi si entuziaste. 

4 - In cadrul cursurilor noastre o sa fii indrumat de instructori cu peste 24 ani de experienta in domeniu. 

5 - Pentru ca este SINGURUL curs de dans ce iti ofera si Suport Video Online pe langa cursurile desfasurate in sala. In plus, la noi toate cursurile dureaza 90 min in loc de 60 min iar la Practice Party-ul din fiecare weekend poti sta oricat doresti! Vei invata astfel sa dansezi mai usor, mai rapid si vei avea mai mult timp sa te distrezi si sa iti faci prieteni noi!

Inscrie-te

Este timpul sa fii tu in centrul atentiei! Anunta-ti prietenii si veniti la cel mai tare curs de dans din Bucuresti!

Daca vrei sa ne cunosti, click pe video!

 

 

 

ino Dance Fusion 

VREAU SA MA INSCRIU
numbers