Dansuri pentru copii

Dansuri pentru copii


⭐ Deschidem inscrierile la Grupe Noi pentru Copii Incepatori! 

✅ GRUPA 1:  Marti si Joi 17:00-18:00
✅ GRUPA 2:  Marti si Joi 18:00-19:00
✅ GRUPA 3:  Marti si Joi 19:00-20:00
✅ GRUPA 4:  Sambata si Duminica 12:00-13:00

*Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de pe aceasta pagina

Alege un sport elegant si sanatos pentru copilul tau!

 

Inscrie-te

 

Copiii de azi, viitorii campioni de maine!

Andrei si Denisa, doi copii minunati, o pereche cu care scoala Magic Dance Academy se mandreste, se pregatesc zilnic pentru concursuri. 


Cursurile de dansuri pentru copii sunt o ”scoala” complexa unde copilul tau invata sa isi controleze impulsurile prin armonie si cadenta. 

Dansurile de societate pentru copii sunt importante nu doar pentru aspectul miscarii necesare cresterii si sanatatii, ci mai ales pentru antrenamentul neuro-psihologic.

Pentru copii, dezvoltarea psihomotrica trebuie sa mearga in paralel cu dezvoltarea fizica.

La cursurile de dansuri pentru copii, organizate de scoala noastra, jocurile se imbina cu seriozitatea, acest lucru dezinhiband energiile si le canalizeaza spre scopuri bine stabilite. 

Alege cu incredere cursurile de dansuri pentru copii, iar micutul tau o sa fie mereu zambitor, echilibrat emotional, sociabil, cu incredere de sine si o tinuta a corpului frumoasa. 

Cursurile de dansuri pentru copii.

Distractie, voie buna, copii frumosi si mult dans. 


Mai jos cateva motive pentru care sa alegi cursurile noastre:

1- Scoala Magic Dance Academy pune la dispozitia dumneavoastra cei mai buni instructori, iar acestia ii vor invata pe copii sa simta placerea dansului sportiv (Samba, Cha-Cha, Jive, Vals Lent, Vals Vienez, Quik Step), dar si ale altor dansuri sub forma de jocuri si voie buna. 

2 - La cursurile de dans, copiii vor avea posibilitatea de a invata lucruri utile pentru ei si, in acelasi timp, de a se dezvolta intr-un mod sanatos si armonios.

3 - Instructorii nostri au grija sa transforme orele de dansuri intr-o bucurie pentru cei mici si intr-un mod placut de a-si petrece timpul liber. 

4 - Magic Dance Academy este o academie cu performante remarcabile in dansul sportiv, elevii nostri obtinand rezultate deosebite la competitiile de profil. 

     Printre numeroasele locuri intai si clasari pe podium, ne mandrim inclusiv cu titlul de vicecampioni nationali, perfomanta obtinuta de perechea formata din, Ionescu Tudor (9 ani) si Mara Stan (8 ani). 

Alege cea mai buna scoala de dansuri pentru copilul tau! Alege Magic Dance Academy!

Inscrie-te

 

VREAU SA MA INSCRIU
numbers